Snitele de soia

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 snitele din soia texturata + 2 lg vegeta
  • 2 oua
  • 4 lg faina
  • 5 lg apa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 lg pasta de rosii
  • ierburi aromatice( busuioc, oregano, magheran)
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Eu am facut de data asta portie dubla fata de cum fac de obicei. Am fost mai multi mancaciosi, si nu m-am riscat sa fac doar din 10 snitele;)) Erau sanse ca unii sa nu mai apuce la ele:D

Pentru inceput snitelele se pun la fiert in apa, impreuna cu vegeta. Se fierb 15-20 de minute, dupa care se scurg de apa, si cand se mai racesc putin se storc cu mana.

Intre timp se pregatesc celelalte compozitii pentru pane.
Ouale se bat bine ca si pentru omleta, dupa care se adauga faina si apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Intr-un bol separat se amesteca usturoiul pisat, pasta de rosii, ierburile aromatice, si sarea. In cel de-al treilea bol se pune pesmet.

Snitelele, mi s-au parut mie ca sunt prea groase, asa ca le-am taiat in doua. Acum fiecare bucatica de soia, se trece prin amestecul de condimente, si se lasa 10-20 de minute sa absoarba savoarea fiecarui condiment. 

In ultima etapa se trec snitelele prin ou si pesmet, dupa care se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia "Inedit"